Hej och välkomna tillbaks till vårterminen 2017

Träningen drar igång måndag 16 januari. Träningsgrupper och tider är samma som tidigare. Har Du graderat och avancerat i bältesgrad kan det vara dags att byta grupp. Är Du osäker på vilken grupp Du bör träna i? Kontakta oss så kan vi vägleda.

Vårens nybörjarkurs börjar också den 16 januari. Sprid gärna budskapet till dina bekanta och hjälp till att värva medlemmar till klubben.

 

Vi har två nya inslag denna termin:

  1. Införande av träning av svartbälteskata måndagar udda veckor kl 20:30-21:00, dvs efter ordinarie träningstid. Träningen är frivillig men rekommenderas för alla som har brunt eller svart bälte.
  2. Införande av tävlingsträning på lördagar kl 13-14. Höstterminen var en väldigt framgångsrik period map tävlingar. Därför vill vi skapa möjlighet för vidare utveckling av den befintliga tävlingsgruppen samt bjuda in fler medlemmar att komma igång med sitt tävlande

Värt att nämna är att enligt nya tävlingsregler i JKA så måste alla tävlande i kumite (i fri fight klasserna) ha både röda och vita knogskydd. Barn upp tom 15 år måste dessutom ha benskydd. Passa på beställ Din tävlingsutrustning redan nu. Det går bra att beställa via klubben.

 

I vanlig ordning är vårterminen full av olika karateevenemang. Vi vill särskilt rekommendera tävlingen JKA Riksmästerskap 4 februari i Malmö och påsklägret 22-23 april i Hässleholm.

 

Träningsavgiften är samma som tidigare, dvs 800 kr för medlemmar under 18 år och 1000 kr för medlemmar över 18 år. Precis som förra terminen skickar vi ut faktura mejlvägen. Betala gärna så snart Ni fått fakturan, sista betalningsdagen är 31 januari.

Vårterminen avslutas med gradering lördag 27 maj.

 

Om Du inte vill träna  denna termin vill vi gärna att Du meddelar det till oss snarast.

Vi ser fram emot att träna karate tillsammans med Dig!

 

Karatehälsningar,

Shotokan Center genom Babak

Osu!